RÓLUNK

Tisztelettel üdvözlöm Önt a Tapolcai Kaputechnika honlapján! Fő tevékenységi körünkbe Hörmann garázskapu (szekcionált garázs- illetve szekcionált iparikapuk), gyors- és redőnykapuk, tűzgátló ajtók illetve kapurendszerek, valamint Hörmann rakodástechnikai termékek tartoznak. Természetesen mindezen termékek automatizálása, garanciális szervízelése, javítása is szolgáltatásaink széles körét képezik. Cégünk (Veszprém, 8300 Tapolca, Liszt F. u. 15.) professzionális kaputechnikai megoldásokat kínál Önnek, mind otthoni mind vállalati megoldások terén. Hörmann garázskapu évtizedek óta a minőséget képviseli, megbízható, precíz működés sok éven át.

Tisztelettel: Fehér István

Cégtörténet:

1994-től kaputechnikával foglalkozom, tevékenységem Hörmann garázskapu, ipari és gyorskapuk, beltéri és biztonsági acél ajtók forgalmazása és telepítése, többek között: Opel Di-Fer Érd, Ford Dunaújváros, FO-PU-MIX Kft Szentkirályszabadja, Tungsram Rt Nagykanizsa, Lenti tűzoltóság, FALCO RT Szombathely, Csercsics Faipari Kft. Ipari sorompókat, szárnyas és tolókapu, ipari és garázskapuk automatizálását NICE, Hörmann termékekkel oldjuk meg.

Hörmann garázskapu

Tevékenységem kezdetekor Crawford Svéd gyártmányú ipari és garázskapukat telepítettem, szereltem, és garanciális valamint garancián túli javításokat végeztem. Referenciaként megemlíteném, hogy főleg a Dunántúlon a MOL, ESSO, TOTAL, SHELL töltőállomások mosóhelyiségeinek Crawford ipari kapuit telepítettem. A Hungaroring-en a 87 db Crawford ipari kapu telepítésében részt vettem. A Kékkúti Ásványvíz Rt- nél lévő ipari kapukat forgalmaztam, telepítettem. A pécsi ipartelepen épült Finn ENSTO és ELQTEC gyáraknál a vezetésemmel, Crawford ipari kapukat, gyorskapukat, rámpakiegyenlítőket, kaputömítéseket és loading házakat telepítettünk.

AKCIÓK

TERMÉKEK

Gyűjtőgarázs-kapu

Gyüjtőgarázs-kapu

Társasházban él? Nem csak Ön, de egész lakóközössége igényli az automatizált, előírásoknak megfelelő kaput, mely egyben esztétikus és akár egyedi megjelenésű is lehet? Fontos Önöknek a rugalmas közlekedés és értékeik védelme? A Hörmann gyűjtőgarázs-kapuit Önöknek találták ki!

Mik az elsődleges elvárásaik közösségük közös kapujával szemben?

Biztonság és hosszú élettartam? Minimális karbantartási költségek? Akkor Önöknek az ET 500 billenőkapura van szükségük!

Helytakarékos megoldás kell? Halk kapufutás? Az ST 500 tolókapuval ezt választják!

Kialakítási lehetőségük közt az előírásoknak megfelelve is választhatnak belülről felszerelt vagy rászerelt burkolattal, dönthetnek a különféle motívumok és azok kombinációjáról, illetve személybejáró- és mellékajtó meglétéről.

Tekintse meg a lehetőségeket a prospektusban, vagy kérjen személyes találkozót, ahol munkatársunk bemutatja a kínálatot!

Hogyan fog illeszkedni lakókörnyezetükhöz, milyen előnyei vannak?

Ha a 16 azonos árú színből nem találnak az környezetükhöz passzolót, kérjenek ajánlatot a RAL színskála további 200 árnyalata közül az Önöknek legmegfelelőbbre!

Sokan laknak a társasházban? Sokszor használnák a kaput? Ne aggódjanak emiatt, a kapuszerkezet 250 000 nyitási ciklusra tervezett!

Jellemző a nyugodt, halk kapufutás, kopásálló minőségi termék, magas fokú üzembiztonság, s alapkivitelben fénysorompóval felszerelve az Önök biztonsága érdekében.

A Hörmann gyűjtőgarázs-kapui megfelelnek az előírt szabványoknak, s Önök számtalan lehetőséggel egyedi megjelenést választhatnak neki. Választásukkal esztétikus lakókörnyezet és kényelmes közlekedés lesz mindennapjaik része! Nálunk számít a minőség, a hosszú élettartam, a megbízhatóság és a vevőkörünk igényeinek teljes körű kiszolgálása.

Tanácsért, ajánlatért keressenek Minket bátran!

PARTNEREINKREFERENCIÁKAktuális munkáinkról rendszeresen töltünk fel képeket facebook oldalunkra, lájkoljon és kövessen minket a közösségi hálón!

ELÉRHETŐSÉG

Fehér Kaputechnika 94 Kft.

H-8300 Tapolca, Liszt F. u. 15.

Adószám: 29036428-2-19

Cégjegyzékszám: 19-09-521777

+36-87/510-590

Fehér István: +36-20/9386-822

Műszaki referens: Fehér László: +36-20/5967-501

info@feherkaputechnika.hu