RÓLUNK

Tisztelettel üdvözlöm Önt a Tapolcai Kaputechnika honlapján! Fő tevékenységi körünkbe Hörmann garázskapu (szekcionált garázs- illetve szekcionált iparikapuk), gyors- és redőnykapuk, tűzgátló ajtók illetve kapurendszerek, valamint Hörmann rakodástechnikai termékek tartoznak. Természetesen mindezen termékek automatizálása, garanciális szervízelése, javítása is szolgáltatásaink széles körét képezik. Cégünk (Veszprém, 8300 Tapolca, Liszt F. u. 15.) professzionális kaputechnikai megoldásokat kínál Önnek, mind otthoni mind vállalati megoldások terén. Hörmann garázskapu évtizedek óta a minőséget képviseli, megbízható, precíz működés sok éven át.

Tisztelettel: Fehér István

Cégtörténet:

1994-től kaputechnikával foglalkozom, tevékenységem Hörmann garázskapu, ipari és gyorskapuk, beltéri és biztonsági acél ajtók forgalmazása és telepítése, többek között: Opel Di-Fer Érd, Ford Dunaújváros, FO-PU-MIX Kft Szentkirályszabadja, Tungsram Rt Nagykanizsa, Lenti tűzoltóság, FALCO RT Szombathely, Csercsics Faipari Kft. Ipari sorompókat, szárnyas és tolókapu, ipari és garázskapuk automatizálását NICE, Hörmann termékekkel oldjuk meg.

Hörmann garázskapu

Tevékenységem kezdetekor Crawford Svéd gyártmányú ipari és garázskapukat telepítettem, szereltem, és garanciális valamint garancián túli javításokat végeztem. Referenciaként megemlíteném, hogy főleg a Dunántúlon a MOL, ESSO, TOTAL, SHELL töltőállomások mosóhelyiségeinek Crawford ipari kapuit telepítettem. A Hungaroring-en a 87 db Crawford ipari kapu telepítésében részt vettem. A Kékkúti Ásványvíz Rt- nél lévő ipari kapukat forgalmaztam, telepítettem. A pécsi ipartelepen épült Finn ENSTO és ELQTEC gyáraknál a vezetésemmel, Crawford ipari kapukat, gyorskapukat, rámpakiegyenlítőket, kaputömítéseket és loading házakat telepítettünk.

AKCIÓK

TERMÉKEK

Garázs-redőnykapu

Garázs-redőnykapu

Ha Ön maximálisan helytakarékos megoldást akar, akkor a megfelelő típusú kapunál jár! A függőlegesen nyíló redőnykapu szinte alig foglal helyet, ezáltal a garázs mennyezete szabadon maradhat a lámpáknak vagy akár tároló résznek.

Nincs a garázsban sem elegendő hely? Egyedi a nyílás alakja? Vagy lejtős terepen van a garázs?

A Hörmann erre is gondolt! A RollMatic garázs-redőnykapu a nyílás elé építhető változatban is kapható! Helytakarékos megoldás a garázson belül és kívül is, az Ön igényeinek és a garázs adottságainak megfelelően! Még a nyílás alakja sem lényeges, beépíthető szögletes vagy akár köríves nyílásba is. Sőt! A srég alumínium aljzatprofil segítségével a lejtős terep magasságkülönbségét is ki lehet egyenlíteni.
srég alumínium aljzatprofil

Praktikus technikai megoldások csak a Hörmann-nál!

Dupla húzórugók és drótkötelek a lezuhanás elleni védelem jegyében! A kapu esztétikus tengelyburkolata védi a mechanikát az időjárástól és sérülésektől. Erőszakos feltolás elleni védelemmel van ellátva a betörésgátlás részeként, ugyanakkor szükséghelyzetben fenn áll a kézi nyitás lehetősége belülről. A halkabb záródás és a kopásvédelem érdekében speciális csapágygyűrűkkel rendelkezik, s a profilvégekre szerelt viharkapcsok a nagyobb szélterhelésnek is ellenállnak.

Milyen előnyökkel rendelkezik még a garázs-redőnykapu?

A sík alumíniumprofilhoz 11 azonos árú RAL színből rendelhet, hogy garázsa a legjobban illeszkedjen a környezet stílusához! Ha ez nem elég, dekorfelület választásával teheti elegánssá az egyszerű redőnykaput is! Nincs elég fény a garázsban, vagy nem szellőzik rendesen? Kérjen üvegezést a lamellákba, hogy beengedje a napfényt; vagy rendelje szellőzőráccsal, hogy javítsa a garázs klímáját! A kapuval nézetazonos mellékajtó választható, illetve a külső szerelésű kapu harmónikus megjelenéséhez a tengelyburkolat és tokszerkezet a kapuval azonos színben kerül beszerelésre. Tekintse meg a lehetőségeket alább a prospektusban!

Számunkra fontos az elégedett ügyfél! Egyedi megrendelésével kapcsolatban egyedi árajánlatot készítünk, keressen minket bizalommal! Csináltassa velünk garázs-redőnykapuját, ha számít Önnek a szakértelem és gyors munkavégzés!

Fehér Kaputechnika, ha számít a minőség!

PARTNEREINKREFERENCIÁKAktuális munkáinkról rendszeresen töltünk fel képeket facebook oldalunkra, lájkoljon és kövessen minket a közösségi hálón!

ELÉRHETŐSÉG

Fehér Kaputechnika 94 Kft.

H-8300 Tapolca, Liszt F. u. 15.

Adószám: 29036428-2-19

Cégjegyzékszám: 19-09-521777

+36-87/510-590

Fehér István: +36-20/9386-822

Műszaki referens: Fehér László: +36-20/5967-501

info@feherkaputechnika.hu