RÓLUNK

Tisztelettel üdvözlöm Önt a Tapolcai Kaputechnika honlapján! Fő tevékenységi körünkbe Hörmann garázskapu (szekcionált garázs- illetve szekcionált iparikapuk), gyors- és redőnykapuk, tűzgátló ajtók illetve kapurendszerek, valamint Hörmann rakodástechnikai termékek tartoznak. Természetesen mindezen termékek automatizálása, garanciális szervízelése, javítása is szolgáltatásaink széles körét képezik. Cégünk (Veszprém, 8300 Tapolca, Liszt F. u. 15.) professzionális kaputechnikai megoldásokat kínál Önnek, mind otthoni mind vállalati megoldások terén. Hörmann garázskapu évtizedek óta a minőséget képviseli, megbízható, precíz működés sok éven át.

Tisztelettel: Fehér István

Cégtörténet:

1994-től kaputechnikával foglalkozom, tevékenységem Hörmann garázskapu, ipari és gyorskapuk, beltéri és biztonsági acél ajtók forgalmazása és telepítése, többek között: Opel Di-Fer Érd, Ford Dunaújváros, FO-PU-MIX Kft Szentkirályszabadja, Tungsram Rt Nagykanizsa, Lenti tűzoltóság, FALCO RT Szombathely, Csercsics Faipari Kft. Ipari sorompókat, szárnyas és tolókapu, ipari és garázskapuk automatizálását NICE, Hörmann termékekkel oldjuk meg.

Hörmann garázskapu

Tevékenységem kezdetekor Crawford Svéd gyártmányú ipari és garázskapukat telepítettem, szereltem, és garanciális valamint garancián túli javításokat végeztem. Referenciaként megemlíteném, hogy főleg a Dunántúlon a MOL, ESSO, TOTAL, SHELL töltőállomások mosóhelyiségeinek Crawford ipari kapuit telepítettem. A Hungaroring-en a 87 db Crawford ipari kapu telepítésében részt vettem. A Kékkúti Ásványvíz Rt- nél lévő ipari kapukat forgalmaztam, telepítettem. A pécsi ipartelepen épült Finn ENSTO és ELQTEC gyáraknál a vezetésemmel, Crawford ipari kapukat, gyorskapukat, rámpakiegyenlítőket, kaputömítéseket és loading házakat telepítettünk.

AKCIÓK

TERMÉKEK

Berry billenőkapu

Berry billenőkapu

Ha Ön az egyszerű dolgok híve és ez a szemlélet átszövi a mindennapjait, akkor engedje meg, hogy megismertessük a billenő garázskapuval. Nem csak egyszerű működési elve miatt teszi kényelmessé a garázsból való ki – és beállást, hanem verhetetlen ára is. Ha Önnek már volt dolga billenő garázskapuval, tudja miről beszélünk; biztonság és megnyerő küllem jellemzi ezeket a kapukat.

Cserélje le elavult garázskapuját és mutassa meg bátran mindenkinek legújabb szerzeményét; egy billenő garázskaput.

Mi bizonyítja a Hörmann billenő garázskapu megbízhatóságát?

A közel 50 éves gyártási tapasztalattal rendelkező Hörmann cég, folyamatos fejlesztései révén egyre csak tökéletesítette billenő garázskapuit. Nem véletlenül vált a legnépszerűbbé Európa szerte a Hörmann által forgalmazott billenő garázskapu. Nem csupán esztétikailag páratlan megjelenése, hanem megbízhatósága miatt érdemelte ki ezt az előkelő pozíciót a versenypiacon.

Milyen mintázattal rendelhető a billenő garázskapu?

Számos motívumból választhatja ki, az Ön számára legideálisabb formációt. Legyen összhangban otthonával, legyen összhangban családjával! A billenő garázskapuk egyik nagy előnye, hogy számos mintázata közül biztosan megtalálja a megfelelőt. Alapkivitelben fehér, de 7 azonos árú színben rendelhető; továbbá 200 egyedi RAL színválasztékkal teheti különlegessé kapuját. Válasszon színt és mintát egyszerűen, lentebb található prospektusunkból! Bátran kérje ki szakértő munkatársaink tanácsát/véleményét!

Miért éri meg ebben a márkában bízni?

  • Több éves márka által bizonyított minőség.
  • Megbízhatóság nem csak a termék, hanem a mi részünkről is.
  • Az EU-s szabványoknak mindenben eleget tesznek.
  • Gyönyörű kivitelezés, esztétikus megjelenést kölcsönöz otthonának, cégének.
  • Biztonságtechnikai szempontoknak mindenben megfelel
Tekintse meg mérettáblázatunkat és szemléletes beépítési rajzainkat a mellékelt prospektusban!

PARTNEREINKREFERENCIÁKAktuális munkáinkról rendszeresen töltünk fel képeket facebook oldalunkra, lájkoljon és kövessen minket a közösségi hálón!

ELÉRHETŐSÉG

Fehér Kaputechnika 94 Kft.

H-8300 Tapolca, Liszt F. u. 15.

Adószám: 29036428-2-19

Cégjegyzékszám: 19-09-521777

+36-87/510-590

Fehér István: +36-20/9386-822

Műszaki referens: Fehér László: +36-20/5967-501

info@feherkaputechnika.hu