RÓLUNK

Tisztelettel üdvözlöm Önt a Tapolcai Kaputechnika honlapján! Fő tevékenységi körünkbe Hörmann garázskapu (szekcionált garázs- illetve szekcionált iparikapuk), gyors- és redőnykapuk, tűzgátló ajtók illetve kapurendszerek, valamint Hörmann rakodástechnikai termékek tartoznak. Természetesen mindezen termékek automatizálása, garanciális szervízelése, javítása is szolgáltatásaink széles körét képezik. Cégünk (Veszprém, 8300 Tapolca, Liszt F. u. 15.) professzionális kaputechnikai megoldásokat kínál Önnek, mind otthoni mind vállalati megoldások terén. Hörmann garázskapu évtizedek óta a minőséget képviseli, megbízható, precíz működés sok éven át.

Tisztelettel: Fehér István

Cégtörténet:

1994-től kaputechnikával foglalkozom, tevékenységem Hörmann garázskapu, ipari és gyorskapuk, beltéri és biztonsági acél ajtók forgalmazása és telepítése, többek között: Opel Di-Fer Érd, Ford Dunaújváros, FO-PU-MIX Kft Szentkirályszabadja, Tungsram Rt Nagykanizsa, Lenti tűzoltóság, FALCO RT Szombathely, Csercsics Faipari Kft. Ipari sorompókat, szárnyas és tolókapu, ipari és garázskapuk automatizálását NICE, Hörmann termékekkel oldjuk meg.

Hörmann garázskapu

Tevékenységem kezdetekor Crawford Svéd gyártmányú ipari és garázskapukat telepítettem, szereltem, és garanciális valamint garancián túli javításokat végeztem. Referenciaként megemlíteném, hogy főleg a Dunántúlon a MOL, ESSO, TOTAL, SHELL töltőállomások mosóhelyiségeinek Crawford ipari kapuit telepítettem. A Hungaroring-en a 87 db Crawford ipari kapu telepítésében részt vettem. A Kékkúti Ásványvíz Rt- nél lévő ipari kapukat forgalmaztam, telepítettem. A pécsi ipartelepen épült Finn ENSTO és ELQTEC gyáraknál a vezetésemmel, Crawford ipari kapukat, gyorskapukat, rámpakiegyenlítőket, kaputömítéseket és loading házakat telepítettünk.

AKCIÓK

TERMÉKEK

Automatikák, kapunyitók, udvari tolókapuk

Szárnyaskapu hajtás, Úszó-tolókapu hajtás, Garázskapu-meghajtó, Beltéri ajtó meghajtás

Automatikák, kapumozgatók, kapunyitók

A hétköznapi életben ma már nem számít luxusnak automatizálni berendezéseinket, rohanó világunkban alapvetően erre van igény. Ipari méretekben pedig már elvárás! Igazán kényelmes és praktikus megoldás az udvari- és garázskapuk működtetése egyetlen gombnyomással az autóban ülve, tapasztalja meg Ön is!

Melyiket válasszam?

Legyen szó beltéri ajtó-, úszó-, tolókapu, szárnyaskapu vagy garázskapu meghajtásról, megtaláljuk az Önnek legideálisabb megoldást! Partnereink kínálatából a helyszín és a kapu egyedi adottságait figyelembe véve segítünk a választásban.

A meghajtó kiválasztása értelemszerűen sok mindentől függ, így

 • a kapu típusától, méretétől (a kapufelület és súlya alapvetően szűkíti a lehetőségeket)
 • a kapu használatától, a nyitás-zárás szám mértékétől
 • a helyszín adottságaitól
előbbiekhez igazodva így a meghajtás teljesítménye, technikai tulajdonságai meghatározzák a lehetőségeket.

Fontos az egyenletes kapufutás, a lágy indítás és lassított megállása a kapunak. A nyitási sebességen túlmenően a biztonsági funkciók, így az infra-sorompó és feltolás elleni védelem lakossági és ipari felhasználásban is döntő tulajdonsággal bírnak. A helytakarékos aljzati megoldásoktól a különösen nagy teljesítményű meghajtásokig széles skálán mozgó kínálatban való eligazodáshoz kérje szakemberünk véleményét!

Önnek fontosak a részletek?

Akkor az alábbi opciók Önt biztos érdekelni fogják:

 • csillapítóprofil, hogy az esetleges ütközésnél csökkentse a károkat, sérüléseket
 • nagyobb szélterhelés esetén kiegészítő elektromos zár
 • jelzőlámpa

A tartozékok tekintetében is sokféle lehetőség közül választhat:

 • többféle távirányító, 2- vagy 4 csatornás, színben, design-ban az egyéni ízlésnek megfelelően
 • ujjlenyomatolvasó
 • kódkapcsoló
 • transzponderkapcsoló
 • vezérlőoszlop, mely a fentieken túl nyomógombos vagy kulcsos kapcsolóval is rendelkezhet

Modern kor kívánalmainak megfelelve!

Áramcsatlakozás nélküli kapuk számára akku-s vagy napelemes modullal rendelkező meghajtások is elérhetőek!

Ingyenes applikáció, hogy okostelefonjáról vagy táblagépéről kényelmesen működtethesse, ellenőrizhesse az ahhoz választott rendszert, akár távolról is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az automatizálás számtalan lehetőségei és kiegészítői közül az Ön elvárásainak megfelelőt tudjuk kínálni!

Tekintse meg addig is prospektusainkat!
Garázs- és udvarikapu meghajtások
Ajtómeghajtás
Udvari tolókapuk

PARTNEREINKREFERENCIÁKAktuális munkáinkról rendszeresen töltünk fel képeket facebook oldalunkra, lájkoljon és kövessen minket a közösségi hálón!

ELÉRHETŐSÉG

Fehér Kaputechnika 94 Kft.

H-8300 Tapolca, Liszt F. u. 15.

Adószám: 29036428-2-19

Cégjegyzékszám: 19-09-521777

+36-87/510-590

Fehér István: +36-20/9386-822

Műszaki referens: Fehér László: +36-20/5967-501

info@feherkaputechnika.hu