RÓLUNK

Tisztelettel üdvözlöm Önt a Tapolcai Kaputechnika honlapján! Fő tevékenységi körünkbe Hörmann garázskapu (szekcionált garázs- illetve szekcionált iparikapuk), gyors- és redőnykapuk, tűzgátló ajtók illetve kapurendszerek, valamint Hörmann rakodástechnikai termékek tartoznak. Természetesen mindezen termékek automatizálása, garanciális szervízelése, javítása is szolgáltatásaink széles körét képezik. Cégünk (Veszprém, 8300 Tapolca, Liszt F. u. 15.) professzionális kaputechnikai megoldásokat kínál Önnek, mind otthoni mind vállalati megoldások terén. Hörmann garázskapu évtizedek óta a minőséget képviseli, megbízható, precíz működés sok éven át.

Tisztelettel: Fehér István

Cégtörténet:

1994-től kaputechnikával foglalkozom, tevékenységem Hörmann garázskapu, ipari és gyorskapuk, beltéri és biztonsági acél ajtók forgalmazása és telepítése, többek között: Opel Di-Fer Érd, Ford Dunaújváros, FO-PU-MIX Kft Szentkirályszabadja, Tungsram Rt Nagykanizsa, Lenti tűzoltóság, FALCO RT Szombathely, Csercsics Faipari Kft. Ipari sorompókat, szárnyas és tolókapu, ipari és garázskapuk automatizálását NICE, Hörmann termékekkel oldjuk meg.

Hörmann garázskapu

Tevékenységem kezdetekor Crawford Svéd gyártmányú ipari és garázskapukat telepítettem, szereltem, és garanciális valamint garancián túli javításokat végeztem. Referenciaként megemlíteném, hogy főleg a Dunántúlon a MOL, ESSO, TOTAL, SHELL töltőállomások mosóhelyiségeinek Crawford ipari kapuit telepítettem. A Hungaroring-en a 87 db Crawford ipari kapu telepítésében részt vettem. A Kékkúti Ásványvíz Rt- nél lévő ipari kapukat forgalmaztam, telepítettem. A pécsi ipartelepen épült Finn ENSTO és ELQTEC gyáraknál a vezetésemmel, Crawford ipari kapukat, gyorskapukat, rámpakiegyenlítőket, kaputömítéseket és loading házakat telepítettünk.

AKCIÓK

TERMÉKEK

Kültéri ajtók

A szakképzett csoport hozzáértésének köszönthetően a Hörmann ajtók állandó konstrukciós és felszereltségbeli fejlesztésekkel felelnek meg a növekvő követelményeknek. A legmodernebb gyártási technológia biztosítja a mérettartó ajtóelemeket és minden vasalat tökéletes illeszkedését; továbbá minden ajtó tesztelésre kerül a klímaviselkedéssel szembeni tartós működés szempontjából.

A Hörmann kültéri ajtók hőhídmentes ajtószerkezettel rendelkeznek az energiatakarékosság jegyében és elvárásnak megfelelően biztonsági funkciójukat is betöltik.

Kültéri ajtók

TC 80

MZ Thermo 46

MZ Thermo 65

KSI Thermo 46

Felhasználási területek pl.

Teljes felületen üvegezett ajtó a világos és reprezentatív bejáratokhoz

Kültéri többcélú ajtó

Kültéri biztonsági ajtó

Ajtólap

Hőhídmentes

 

80 mm

A 46 mm vastag ajtólappal rendelkező kivitel az akár 1,1 W/ (m2·K) hőszigetelési értékével tűnik ki.

A 65 mm vastag ajtólappal rendelkező ajtó elsőosztályú hőszigetelést nyújt.

A teljes felületen PU keményhabbal kitöltött és hőhídmentes ajtólap akár max. 30 %-kal jobb hőszigetelést tesz lehetővé a szokványos biztonsági ajtókhoz képest.
46 mm

Ajtóelem

Komplett, beépítésre kész ajtóelemként vagy oldal- és felülvilágítóval kombinált egyedi üvegezett elemként kaphatók

 

 

 

Ajtópántok

A három dimenzióban állítható pántok révén az ajtó optimálisan beállítható, könnyen és halkan záródik. Opcionálisan rejtett elhelyezésű pántokkal is kapható

Stabil, kétrészes, három dimenzióban állítható, nemesacél megjelenésű, pántbiztosítással ellátott és díszkupakos pántok

Stabil, kétrészes, három dimenzióban állítható, nemesacél megjelenésű, stiftbiztosítással ellátott és díszkupakos pántok

Padlóküszöb

Az optimális hőszigetelést szolgálja a rejtett csavarozású, 80 mm széles, stabil, hőhídmentes küszöb

A 20 mm magas, hőhídmentes alumínium műanyag küszöb, a körbefutó dupla tömítés és a lábrésznél kiegészítő kefetömítés (csak MZ Thermo46) garantálja a jó tömítettséget és hőszigetelést

20 mm magas, hőhídmentes műanyag küszöb, a körbefutó dupla tömítés és a lábrésznél kiegészítő kefetömítés

Falckialakítás

 

Vastagfalcos

vastagfalcos

Zár

5 ponton záródó biztonsági zár

7 pontos reteszelés

11 pontos reteszelés

Betörésgátlás

X X X X

A színek és dekorfelületek, illetve az opcionális kialakítások lehetőségeit tekintse meg prospektusunkban!

PARTNEREINKREFERENCIÁKAktuális munkáinkról rendszeresen töltünk fel képeket facebook oldalunkra, lájkoljon és kövessen minket a közösségi hálón!

ELÉRHETŐSÉG

Fehér Kaputechnika 94 Kft.

H-8300 Tapolca, Liszt F. u. 15.

Adószám: 29036428-2-19

Cégjegyzékszám: 19-09-521777

+36-87/510-590

Fehér István: +36-20/9386-822

Műszaki referens: Fehér László: +36-20/5967-501

info@feherkaputechnika.hu