RÓLUNK

Tisztelettel üdvözlöm Önt a Tapolcai Kaputechnika honlapján! Fő tevékenységi körünkbe Hörmann garázskapu (szekcionált garázs- illetve szekcionált iparikapuk), gyors- és redőnykapuk, tűzgátló ajtók illetve kapurendszerek, valamint Hörmann rakodástechnikai termékek tartoznak. Természetesen mindezen termékek automatizálása, garanciális szervízelése, javítása is szolgáltatásaink széles körét képezik. Cégünk (Veszprém, 8300 Tapolca, Liszt F. u. 15.) professzionális kaputechnikai megoldásokat kínál Önnek, mind otthoni mind vállalati megoldások terén. Hörmann garázskapu évtizedek óta a minőséget képviseli, megbízható, precíz működés sok éven át.

Tisztelettel: Fehér István

Cégtörténet:

1994-től kaputechnikával foglalkozom, tevékenységem Hörmann garázskapu, ipari és gyorskapuk, beltéri és biztonsági acél ajtók forgalmazása és telepítése, többek között: Opel Di-Fer Érd, Ford Dunaújváros, FO-PU-MIX Kft Szentkirályszabadja, Tungsram Rt Nagykanizsa, Lenti tűzoltóság, FALCO RT Szombathely, Csercsics Faipari Kft. Ipari sorompókat, szárnyas és tolókapu, ipari és garázskapuk automatizálását NICE, Hörmann termékekkel oldjuk meg.

Hörmann garázskapu

Tevékenységem kezdetekor Crawford Svéd gyártmányú ipari és garázskapukat telepítettem, szereltem, és garanciális valamint garancián túli javításokat végeztem. Referenciaként megemlíteném, hogy főleg a Dunántúlon a MOL, ESSO, TOTAL, SHELL töltőállomások mosóhelyiségeinek Crawford ipari kapuit telepítettem. A Hungaroring-en a 87 db Crawford ipari kapu telepítésében részt vettem. A Kékkúti Ásványvíz Rt- nél lévő ipari kapukat forgalmaztam, telepítettem. A pécsi ipartelepen épült Finn ENSTO és ELQTEC gyáraknál a vezetésemmel, Crawford ipari kapukat, gyorskapukat, rámpakiegyenlítőket, kaputömítéseket és loading házakat telepítettünk.

AKCIÓK

TERMÉKEK

Beltéri ajtók

A szakképzett csoport hozzáértésének köszönthetően a Hörmann ajtók állandó konstrukciós és felszereltségbeli fejlesztésekkel felelnek meg a növekvő követelményeknek. A legmodernebb gyártási technológia biztosítja a mérettartó ajtóelemeket és minden vasalat tökéletes illeszkedését; továbbá minden ajtó tesztelésre kerül a klímaviselkedéssel szembeni tartós működés szempontjából.

Legyen szó irodák, intézmények, hivatalok vagy társasházakról, ajtó-kínálatunkban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt!

Beltéri, lakásbejárati ajtók

ZK

OIT 40

WAT 40

AZ 40

ES 50

Felhasználási területek pl.

irodák, intézmények, lakások

ipar, kereskedelem, hivatalok, iskolák

társasházak lakásbejárati ajtaja

előkelő beltéri kialakításokhoz pl. igazgatósághoz

teljes felületen üvegezett

Ajtólap

alaktartó, sűrű papír rácsbetét teljes felületen az acéllemezhez ragasztva

40 mm

különösen erős ajtólap háromféle betétvariációval (hosszlyukfuratolt- vagy tömör forgácslap betét, illetve ásványgyapot betét)

40 mm

A WAT 40 ajtókat kompletten, beépítésre kész ajtóelemként szállítjuk.

40 mm

Beépített zárral és galvanizált horganyzású pántfelsőkkel szállítjuk.

Az extrudált alumínium zártszelvényből álló, keskeny keretes szerkezet igen elegáns látványt nyújt. A masszív sarokkötéseknek köszönhetően az AZ-ajtók nagyon stabilak. Az egzakt sarokillesztések és a Softline üvegezőlécek a még szebb megjelenést szolgálják.

40 mm

Az extrudált alumíniumprofilokból egy síkot alkotó átmenetekkel készült karcsú keretszerkezet elegáns megjelenésű. A masszív sarokkötéseknek köszönhetően az ES 50 ajtók nagyon stabilak.

50 mm

Ajtóelem

Az ajtólap kilincsgarnitúrával és alapkivitelben 1,5 mm

vastag horganyzott és porszórt fehér (RAL 9016) színű

acéllemezből készült speciális saroktokkal van felszerelve.

A szendvicspaneles ajtólap horganyzott, porszórt alapozású acéllemezből készül, mely alapkivitelben fehér (RAL 9016) színű.

Új épületekbe a komplett ajtóelemet ajánljuk, a Hörmann DIN 18111 szerinti széles körű termékprogramjából az Ön ízlése szerint választott tokkal

Komplett, beépítésre kész ajtóelemként vagy oldal- és felülvilágítóval kombinált egyedi üvegezett elemként is kaphatók.

Az ajtó tetszés szerint kombinálható oldalvilágítókkal és felülvilágítókkal. Így pl. akár egy komplett üvegezett elem, mint az egyes irodák válaszfala is létrehozható.

Lemezvastagság

0,6 mm

0,8 mm

0,6 mm

Ajtópántok

A pántfelsőrész

erősen az ajtólapban lévő

erősítéshez van csavarozva,

lehetséges a jobbos-balos

felhasználás.

Alapkivitelben 3-részes pántokkal, opcionálisan három dimenzióban állítható VX-pántokkal is kapható.

Az ajtó három dimenzióban állítható pántokkal rendelkezik.

Az ajtólapot alapkivitelben már felcsavarozott, horganyzott V 0026WF pántfelsőrésszel szállítjuk. Az ajtólap és a tok elő van készítve a V 8000 WF / V 9000WF pántrendszerekhez. Kívánságra más pántrendszerek is kaphatók

A három dimenzióban állítható pántok révén az ajtó optimálisan beállítható, könnyen és halkan záródik

Falckialakítás

vastagfalcos

vastagfalcos

vastagfalcos

Hanggátlás

max. 25 dB

max. 38 dB

Az alapkivitel részeként adott süllyeszthető padlótömítés révén megfelel a II. hanggátlási osztálynak

Zár

váltós bevésőzár,

A felszereltség része

a műanyag zárnyelv

és az acélretesz, valamint a szakállas zárbetét és kulcs. Kívánságra a zár akár hengerzárbetéttel is szállítható.

Több ponton záródó zár

A zárhoz egy alumínium biztonsági váltógarnitúra tartozik. Kívánságra akár szálcsiszolt nemesacél garnitúrával és felfúrás ellen védett hengerzárral is szállítható, beleértve a 3 acélnyelvet és a 2 horgas reteszt is.

A hengerzárbetéthez előkészített, DIN 18251 szabvány 3. osztálya szerinti bevésőzár. Műanyag zárnyelvvel, acélretesszel, sárgaréz színű zárelőlappal, szakállas zárbetéttel és szakállas kulccsal. Kívánságra akár hengerzárbetéttel is

DIN 18251 szabvány szerint 3. osztályú bevéső váltózár hengerzárfurattal, műanyag zárnyelv, acélretesz, sárgarézszínű zárelőlap, szakállas zárbetét és szakállas kulcs. Kívánságra a zár akár hengerzárbetéttel is szállítható.

Betörésgátlás

X X

Füstgátlás

X

A színek és dekorfelületek, illetve az opcionális kialakítások lehetőségeit tekintse meg prospektusunkban!

PARTNEREINKREFERENCIÁKAktuális munkáinkról rendszeresen töltünk fel képeket facebook oldalunkra, lájkoljon és kövessen minket a közösségi hálón!

ELÉRHETŐSÉG

Fehér Kaputechnika

H-8300 Tapolca, Liszt F. u. 15.

+36-87/510-590

Fehér István: +36-20/9386-822

Műszaki referens: Fehér László: +36-20/5967-501

info@feherkaputechnika.hu