RÓLUNK

Tisztelettel üdvözlöm Önt a Tapolcai Kaputechnika honlapján! Fő tevékenységi körünkbe Hörmann garázskapu (szekcionált garázs- illetve szekcionált iparikapuk), gyors- és redőnykapuk, tűzgátló ajtók illetve kapurendszerek, valamint Hörmann rakodástechnikai termékek tartoznak. Természetesen mindezen termékek automatizálása, garanciális szervízelése, javítása is szolgáltatásaink széles körét képezik. Cégünk (Veszprém, 8300 Tapolca, Liszt F. u. 15.) professzionális kaputechnikai megoldásokat kínál Önnek, mind otthoni mind vállalati megoldások terén. Hörmann garázskapu évtizedek óta a minőséget képviseli, megbízható, precíz működés sok éven át.

Tisztelettel: Fehér István

Cégtörténet:

1994-től kaputechnikával foglalkozom, tevékenységem Hörmann garázskapu, ipari és gyorskapuk, beltéri és biztonsági acél ajtók forgalmazása és telepítése, többek között: Opel Di-Fer Érd, Ford Dunaújváros, FO-PU-MIX Kft Szentkirályszabadja, Tungsram Rt Nagykanizsa, Lenti tűzoltóság, FALCO RT Szombathely, Csercsics Faipari Kft. Ipari sorompókat, szárnyas és tolókapu, ipari és garázskapuk automatizálását NICE, Hörmann termékekkel oldjuk meg.

Hörmann garázskapu

Tevékenységem kezdetekor Crawford Svéd gyártmányú ipari és garázskapukat telepítettem, szereltem, és garanciális valamint garancián túli javításokat végeztem. Referenciaként megemlíteném, hogy főleg a Dunántúlon a MOL, ESSO, TOTAL, SHELL töltőállomások mosóhelyiségeinek Crawford ipari kapuit telepítettem. A Hungaroring-en a 87 db Crawford ipari kapu telepítésében részt vettem. A Kékkúti Ásványvíz Rt- nél lévő ipari kapukat forgalmaztam, telepítettem. A pécsi ipartelepen épült Finn ENSTO és ELQTEC gyáraknál a vezetésemmel, Crawford ipari kapukat, gyorskapukat, rámpakiegyenlítőket, kaputömítéseket és loading házakat telepítettünk.

AKCIÓK

TERMÉKEK

Automata üvegajtók

Kényelem, biztonság, presztízs, higiénia, vonzerő, a belépés felügyelete és a légkondícionált belső tereknél az energia-felhasználás optimalizálása! Mindez csupán néhány az előnyök közül, melyeket a Ditec az automata ajtóival kínál!

Civik -ideális az új generációs irodákhoz és magánházakhoz

Rex- népszerű automatika kereskedelmi épületekhez

Valor- a legigényesebb kereskedelmi alkalmazásokhoz, speciális alkalmazás kórházakban és légkondícionált helyiségekben.

Ten- ideális a csúcstechnológiájú előtereknél

Tekintse meg kínálatunkat részletesen a prospektusban!


Sprint nyílóajtó automatika általános használatra

Teljesítménye és kompakt mérete ideálissá teszi a magánlakások, kis létszámú irodák, üzlethelyiségek nyílóajtóinak automatizálására, akadálymentesítésre. Győződjön meg előnyös tulajdonságairól Ön is!


DAB nyílóajtó automatika intenzív használatra

A Ditec DAB105 könnyű kezelhetőséget biztosít minden nyílóajtó számára. Erőteljes és kompakt, képes kielégíteni a nagy forgalmú ajtókkal szembeni elvárásokat. Megfelel a különleges követelményeknek a vészkijáratok és tűzgátló ajtóknál az európai szabványok szerint.

A Ditec DAB205 a legnagyobb teljesítményű és legerősebb nyílóajtó automatika. A kivételes jellegét az jelenti, hogy alkalmas minden kereskedelmi és nyilvános környezetben, beleértve a kórházakat, repülőtereket, pályaudvarokat ahol nagy az átmenő forgalom.

Természetes és esztétikus megjelenésű Ditec DAS107 automatika üvegajtókhoz, normál kereskedelmi szektorba.

PARTNEREINKREFERENCIÁKAktuális munkáinkról rendszeresen töltünk fel képeket facebook oldalunkra, lájkoljon és kövessen minket a közösségi hálón!

ELÉRHETŐSÉG

Fehér Kaputechnika 94 Kft.

H-8300 Tapolca, Liszt F. u. 15.

Adószám: 29036428-2-19

Cégjegyzékszám: 19-09-521777

+36-87/510-590

Fehér István: +36-20/9386-822

Műszaki referens: Fehér László: +36-20/5967-501

info@feherkaputechnika.hu